Over ons

Waarom ‘made to measure’? Simpel: wij willen graag dat u er goed uit ziet. En met u bedoelen we niet u als in enkel en alleen de verfijnde sartoriaals kledingliefhebber, nee met u bedoelen wij iedere Nederland(er)(se). Van jong tot oud, man tot vrouw, klein of groot, licht of zwaar.

Bij Maggiore geloven wij in Made to Measure, voor een eerlijke prijs. Nee, Made to Measure hoeft niet veel duurder te zijn dan een willekeurig pak uit het schap, integendeel. Maar wat moet Made to Measure dan wel zijn? Wat ons betreft staan hierbij de volgende drie elementen centraal: plezier, comfort & stijl.

Plezier van het kiezen en zelf samen stellen, comfort van het draaggemak en stijl vanwege de perfectie tot in de puntjes. Wij zien graag dat een pak of shirt goed zit. En met goed bedoelen we écht goed. Dus geen te lange mouwen, broekspijpen en te strak zittende broek of een veel te wijd jasje, nee, perfectie. Daar kunt u bij Moda Maggiore van op aan. Wij gaan door tot u helemaal tevreden bent met de pasvorm van uw pak en de uitstraling van uzelf.

Dat wij hier af en toe in doordraven vragen wij u dan ook om eventjes gedurende de pas sessie voor lief te nemen. Dat is immers de liefde voor ons vak dat op elk willekeurig moment naar boven kan komen drijven. Wij houden van wat wij doen en nemen niet genoegen met ‘uitstekend’ of minder. Wij gaan net zo lang door tot dat u helemaal tevreden bent!

Stoffenboeken - Loro Piana

De mooiste stoffen, de mooiste maatpakken. U kunt bij ons terecht voor o.a. Vitale Barberis Canonico, Loro Piana, Scabal, Lanificio Cerruti en meer – voor een eerlijke prijs!

Thomas Mason Fabrics

Maatshirts met uitgebreide opties! Al onze superfijne stoffen komen uit het prachtige Italië. Wij maken gebruik van o.a. Thomas Mason, Cacciopoli Napoli, Albini & Albiate.

Loro Piana Accessories

Ook voor al uw accessoires kunt u bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat u volledig gestijlt wordt – voor elke gelegenheid. Onze experts staan voor u klaar en geven u zorgvuldig advies!

Neem nu snel met ons contact op en profiteer van ons introductie aanbod: een schitterende super 120 stof van het eeuwenoude Vitale Barberis Canonico voor slechts 399 euro – all in!