Collectie

Elk mode seizoen lanceert Moda Maggiore een kleine collectie (ook wel een ‘lookbook’ te noemen) waarin wij de nieuwste trends in pakkenland meenemen. Of het nou gaat om lichte of juist donkere grauwe wintertonen, spannende zomertonen, opgestikte ‘patched’ pockets of juist de frogmouth’s broekzak, bij Moda Maggiore kunt u er vanop aan dat wij (en dus u ook) volledig op de hoogte zijn van de nieuwste fashion trends.

In de fashion wordt er twee keer per jaar een ‘collectie’ gelanceerd: aan het einde van de winter: het zogeheten ‘Spring/Summer’ seizoen en aan het einde van de zomer: het zogeheten ‘Fall/Winter seizoen’. Dit zijn ook de momenten waarop wij de nieuwste stoffenboeken van onze leveranciers geleverd krijgen. Daardoor kunnen wij er als geen ander voor zorgen dat u zowel aan het begin van de lente als aan het begin van de herfst een fraaie hoeveelheid aan keus heeft voor uw nieuwe maatpak.

Via onderstaande links verwijzen wij u graag door naar onze Spring/Summer 2017 collectie. Wij hebben de maatpakken, maatcolberts, maatjasjes, waistcoats, maatbroeken én maatshirts voor vele klanten met veel plezier gemaakt als mede zelf natuurlijk ook gedragen.

Inmiddels hebben wij ook de herfst/winterstoffen binnen. Neem alvast een kijkje in onze Fall/Winter 2017 collectie of maak nu snel een afspraak – wij komen graag vrijblijvend bij u langs om u op de hoogte te brengen van de nieuwste trends en een adembenemende schat aan prachtige stoffen aan u te laten zien!

Onze collecties

Bekijk onze fantastische huidig beschikbare- en aankomende collecties!

Vibrante effen uitgesproken kleuren, grote ruiten en overtuigende pinstripes. Dit kleurrijke seizoen is de kans om een uitgesproken jasje af te wisselen met een mooie off-white of lichtgrijze broek. Het was een prachtige zomer in stoffenland – wij hebben zelden zulke heldere kleuren gezien! Neem snel een kijkje in ons lookbook voor inspiratie.

Wij voorspellen een prachtig herfst- en winterseizoen! Het zal niet verschrikkelijk koud en donker worden – wellicht wel wat sneeuw maar daar zullen de uitgesproken lichte- en donkere wintertonen geheel van pas in komen. Voor ieder is er wat wils, voor de liefhebber van antraciet, blauw én grijs! Ook diverse two-tones zullen de dienst uit maken!