Binnenkort verschijnt hier onze Fall/Winter 2017 collectie. Wij verwachten in Oktober/November onze collectie te kunnen presenteren. Uiteraard is het mogelijk om voor die tijd een afspraak met ons te maken voor een Made to Measure maatpak uit de nieuwe stoffencollectie.

Welke trends zijn er te zien voor het aankomende seizoen?

Het seizoen van de robuuste wollen stoffen. De trend voor het komend seizoen typeren wij graag als “grauwe winterse kleuren met een rijkelijke uitstraling”. Hoge kwaliteit stoffen variërend van super 130 tot en met super 150 zullen de overhand hebben. Rijkelijk gevulde grijstinten staan centraal, al dan wel of niet in een mooie blend vorm. Bij Moda Maggiore kunt u een uitgebreide keuze maken uit deze fantastische stoffen van vooraanstaande weverijen en stoffenhuizen zoals Vitale Barberis Canonico, Loro Piana, Lanificio Cerruti, Drapers, Ormezzano en Scabal.

Wool Blelnd

Voor een uitgesproken look & feel raden wij aan om te kiezen uit een van onze wool blends. Combineer een perfecte Gatsby look met een warm gevoel waarmee u zeker klaar bent voor de winterse temperaturen. Gewoon als compleet pak of eventueel in de mix met een off-white pantalon, zeer geschikt om te combineren!

Houndstood & Prince of Wales

Het seizoen van de ruitjespatronen. De fraaie Prince of Wales ruit is weer terug van weggeweest – of heft deze ons stiekem eigenlijk nooit verlaten? Om de klassieke look tegen te gaan kunt u kiezen voor een ruit met een extra hippe kleur. Ook kunt u gaan voor chique – bijvoorbeeld gecombineerd met een houndstood patroon.

Wool Suit

Puur Wol, voor verfraaide souplesse. Mooie robuuste rijkelijke stoffen van hoogwaardige kwaliteit gecombineerd met een warme uitstraling. De mooiste grijstinten die perfect passen bij de ons tegemoetkomende winterse omgevingen. Een stof als deze is uiterst geschikt voor day-to-day business en andere gelegenheden.

Waar u ook voor kiest, Moda Maggiore staat klaar om u te assisteren. Wij stylen u graag van top tot teen zodat u ook in de winter blijft opvallen – als u dat wenst. Uiteraard helpen wij u ook graag verder met de ideale winterse ‘business look’. Ook de Smoking heeft zijn plaats in onze winter collectie. Maak dus snel met ons een afspraak!