Stap 1: maak een afspraak met ons

Het begint nu eenmaal altijd met die drempel: een afspraak maken. Wij kunnen u maar één ding adviseren: doe het! Wij zijn heel gezellig en gemakkelijk in de omgang. Wij komen graag bij u langs maar uiteraard mag u bent uiteraard ook van harte welkom bij ons thuis in ontspannen sfeer, de koffie staat altijd klaar. Uiteraard is ieder andere locatie ook bespreekbaar, wij maken het graag zo makkeljk mogelijk!

Stap 2: u kiest uw stof, de fit en de opties

Bij de afspraak draait het natuurlijk maar om één ding: uw wensen! Wij maken graag alles voor u, zolang wij er achter staan. U kiest bij ons uit een groot aantal verschillende stoffen, elk van hoge kwaliteit, van weverijen en modehuizen zoals onder andere Loro Piana, Vitale Barberis Canonico, Scabal, Cerruti, Drapers, Ormezzano, Thomas Mason, Albiate, Caccioppoli – en meer.

Uiteraard kiest u niet alleen de stof – ook over de fit en de opties gaat u zelf. Wilt u een napolitaanse schouder of toch liever klassiek? Wilt u de hippe ‘frogsmouth’ pocket of opgestikte zakken? Wilt u een brede of smalle rever? De mogelijkheden zijn eindeloos. Ook kiest u zelf de knopen, de voering en de afwerking. Uiteraard nemen we hierbij uitgebreid de tijd met u en adviseren wij u waar nodig.

Stap 3: wij nemen uw maten op

Nadat wij weten wat u wilt draait het eigenlijk nog maar om één ding: het pak moet zo goed mogelijk op uw lichaam gesneden zitten. Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Dit is namelijk hetgeen waar de Moda Maggiore tailors voor hun bed uitkomen – en af en toe een beetje in doorslaan. Toch 0.5 cm méér of minder? Wij nemen liever nog een keer de maat op dan dat we overhaaste keuzes maken. Het pak kunnen wij op zeer veel posities aanpassen dus dat gaat zeker goed komen.

Stap 4: de levering

Vervolgens begint het meest spannende gedeelte: het afwachten – helaas. Onze maatpakken worden met uitsterst precisie in elkaar gezet en wij houden niet van overhaast werk. Binnen 4 tot 6 weken wordt uw maatpak geleverd.

Wilt u toch voorrang? Eventueel is een spoedlevering bespraakbaar. Om dat te realiseren zullen wij ervoor zorgen dat uitsluitend bij een expert uw maatpak met voorrang vervaardigd wordt. Bent u aan de late kant voor een trouwerij met uw maatpak bijvoorbeeld? Neem met ons contact op, er zijn altijd mogelijkheden.

Stap 5: doorpassen en laatste aanpassingen

Wanneer wij uw maatpak hebben ontvangen komen wij graag opnieuw naar u toe (of u naar ons) om het pak nog eenmaal door te meten. Wij willen graag zeker weten dat wij goed werk hebben geleverd dus wij vinden deze stap dan ook essentieel voor de ‘customer experience’.

Mochten er nog laatste aanpassingen noodzakelijk zijn dan doen wij deze, free of charge. Bij ons is er geen sprake van onaangename verrassingen. Onze service is een all-in service met een all-in prijs. De laatste aanpassingen hebben wij normaliter binnen enkele werkdagen afgerond.

Stap 6: uw maatpak is klaar!

Uw maatpak is klaar! Gefeliciteerd, u heeft zojuist één van de beste keuzes van uw leven gemaakt. Met uw maatpak kunt en wilt u gezien worden. Uiteraard brengen wij uw maatpak wederom naar u toe of u kunt deze natuurlijk komen ophalen. Incidenteel sturen wij het pak op – maar liever niet. Wij maken het allerlaatste aflevermoment liever persoonlijk.

Optioneel kunt u nog gebruik maken van onze stylist die u kan voorzien van wat handige tips & tricks om bijvoorbeeld uw look net wat sportiever te maken (‘dressing down’) of juist chique en formeel (‘dressing up’).

Wij hopen dat u vervolgens tevreden bent met uw eigen maatpak en dat u nog eens bij ons bested. Dat proces wordt vervolgens een stuk eenvoudiger, want wij slaan uw maten op in onze database zodat wij een nieuwe bestelling eenvoudig kunnen uitvoeren.