Afspraak maken

U kunt met ons geheel vrijblijvend een afspraak maken. Wij komen graag bij u langs, waar dan ook in Nederland. Uiteraard kunt u natuurlijk ook gewoon bij ons langskomen. De koffie staat altijd klaar.

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op voor een afspraak!

Uw naam

Uw e-mail

Uw telefoonnummer

Voorkeursdatum

lengte

gewicht

confectiemaat jasje

confectiemaat broek

Onderwerp

Uw bericht

Tailoring

Onze Made to Measure service is een all-inclusive service. Dat wil zeggen dat allles zit inbegrepen: de stof, de constructie, één of meerdere passessies bij ons of bij u op locatie, eventueel benodigd vermaak voor correcties en gratis stylingadvies. Wij staan u graag vrijblijvend te woord en helpen u graag uw droom te realiseren! Bij ons kunt u terecht voor al uw Made to Measure maatpakken en maatshirts. Daarnaast hebben wij een uitgebreide selectie aan accessoires waarmee wij u van top tot teen kunnen stijlen.

Thomas Mason stoffen

Wij geloven uitsluitend in kwaliteit. Daarom hebben wij enkel en alleen een selectie gemaakt uit de mooiste en de fijnste stoffen uit Italië en Engeland van onder andere gerenomeerde weverijen zoals Loro Piana, Vitale Barberis Canonico, Scabal, Ormezzano, Lanificio Cerruti, Drapers S.R.L. én anderen. Zit uw favoriete stof er niet bij? Laat het ons weten en wij kopen het voor u in. Uiteraard is het ook mogelijk om uw eigen stof mee te nemen! Voor onze shirts maken wij gebruik van o.a. Thomas Mason, Albini, Cacciopoli & Albiate.