Made to Measure

Bij Maggiore geloven wij in Made to Measure, voor een eerlijke prijs. Nee, Made to Measure hoeft niet veel duurder te zijn dan een willekeurig pak uit het schap, integendeel. Maar wat moet Made to Measure dan wel zijn? Wat ons betreft staan hierbij de volgende drie elementen centraal: plezier, comfort & stijl.

Plezier van het kiezen en zelf samen stellen, comfort van het draaggemak en stijl vanwege de perfectie tot in de puntjes. Wij zien graag dat een pak of shirt goed zit. En met goed bedoelen we écht goed. Dus geen te lange mouwen, broekspijpen en te strak zittende broek of een veel te wijd jasje, nee, perfectie. Daar kunt u bij Moda Maggiore van op aan. Wij gaan door tot u helemaal tevreden bent met de pasvorm van uw pak en de uitstraling van uzelf.

Dat wij hier af en toe in doordraven vragen wij u dan ook om eventjes gedurende de pas sessie voor lief te nemen. Dat is immers de liefde voor ons vak dat op elk willekeurig moment naar boven kan komen drijven. Wij houden van wat wij doen en nemen niet genoegen met ‘uitstekend’ of minder. Wij gaan net zo lang door tot dat u helemaal tevreden bent!

Bij Moda Maggiore kunt u uitstekend terecht voor een Made to Measure maatpak, afgekort ook wel MTM. Maar hoe werkt dit? Alles begint met de keuze van een stof. Bij Moda Maggiore kunt u uitstekend terecht voor een Made to Measure maatpak, afgekort ook wel MTM. Maar hoe werkt dit? Alles begint met de keuze van een stof.

Bij Moda Maggiore werken we uitsluitend met hoogwaardige kwaliteit stoffen. Alle stoffen die wij gebruiken worden uitsluitend geproduceerd in Italië en Engeland en zijn afkomstig van eeuwenoude weverijen en gerenomeerde stoffenhuizen.

Ook voor uw maatshirts kunt u natuurlijk bij Moda Maggiore terecht. Voor onze maatshirts maken wij gebruik van de beste stoffen van onder andere Thomas Mason, Albiate 1830, Caccioppoli Napoli & Cotonificio Albini. Hierdoor hebben wij constant een uitgebreid scala aan de beste stoffen beschikbaar.

Zo bring het traditionele Thomas Mason een ruim scala aan stoffen vanuit Lancashire, United Kingdom. Van Poplin tot aan Zephyr, Twill en Oxford tot aan het fijnste Egyptische Katoen zoals de Giza 45 en Giza 87.