Wij houden van Made to Measure!

Waarom houden wij van Made to Measure? Simpel: wij houden niet van doorsnee en nemen niet genoegen met een middelmatig zittend pak. Een pak moet perfect zitten en op het lichaam gesneden zijn. Hetzelfde geld natuurlijk over shirts. Het customisen van een product is nou eenmaal leuk. Bij Moda Maggiore zijn we hier gek van en vinden wij het leuk om dat met u samen te doen, in ongedwongen sfeer.

Wij houden van prachtige stoffen!

Wij houden van de Italiaanse traditie en het klassieke Engeland. Of het nu gaat om de adembenemende omgeving van Noord-Italië met de Bergen in de rug of het klassieke chique Saville Row in London. De mooiste stoffen komen hier vandaan. Vandaar dat wij een zorgvuldige keuze hebben gemaakt om alleen de beste en mooiste weverijen en stoffenhuizen te gebruiken. Klik op onderstaande knop voor een overzicht.

Wij houden van mensen en persoonlijk contact!

 

Geheel ongedwongen en in huizelijke sfeer. U bent van harte bij ons welkom op de koffie en natuurlijk komen wij ook graag naar u toe. Onze specialisten zijn vakmensen en zullen er alles aan doen om u tevreden te stellen. Maak daarom snel een afspraak, u zult hier geen spijt van krijgen!