Maatpak

Bij Moda Maggiore kunt u uitstekend terecht voor een Made to Measure maatpak, afgekort ook wel MTM. Maar hoe werkt dit? Alles begint bij de keuze van een stof.

Bij Moda Maggiore werken we uitsluitend met hoogwaardige kwaliteit stoffen. Alle stoffen die wij gebruiken worden uitsluitend geproduceerd in Italië en Engeland en zijn afkomstig van eeuwenoude weverijen en gerenomeerde stoffenhuizen. Dit doen wij omdat wij uitsluitend gaan voor kwaliteit: alleen de beste stoffen zijn goed genoeg bij Moda Maggiore. Wij kunnen echt genieten van een prachtige mooie stof.

Na het kiezen van de stof meten wij u volledig op. Dit doen wij aan de hand van een sample in uw confectiemaat. Deze sample passen wij vervolgens volledig aan op uw lichaamsmaten om de pefecte fit te bepalen. Na het maatnemen stellen we uw pak, jasje, broek en/of waistcoat volledig met u samen naar uw wens. Wenst u een double breasted pak of toch juist 3-delig? Wilt u de befaamde ‘frogsmouth’ zakken? Met of zonder napolitaanse schouderaanzet? Opgestikte zakken? Zijspanners op de broek? Wel of geen omslag? En welke knopen wenst u? Bij Maggiore beschikken wij over een uitgebreid scala van mogelijkheden. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om uw eigen stof mee te nemen!

Wilt u meer weten? U bent uiteraard van harte welkom aan onze showroom in Utrecht. Daarnaast komen wij uiteraard ook graag bij u langs, op kantoor, locatie of bij u thuis. Hiervoor rekenen wij niets extra, zelfs niet als u alleen wilt kijken.

De koffie staat altijd voor u klaar in Utrecht. U kunt met ons telefonisch of per e-mail een afspraak maken. Telefonisch (nu óók per Whatsapp!) kunt u contact opnemen met 06 40 87 31 74. Daarnaast kunt u ons e-mailen op info@modamaggiore.nl. Wij adviseren u graag op maat en vinden het geweldig om voor u iets moois, unieks en stijlvols te mogen maken!

Moda Maggiore - stoffen - voorbeeld 1
Moda Maggiore - Maatpak - Voorbeeld 2
Moda Maggiore - stoffen - voorbeeld 2